Continui
seria sucurilor la care adaug o linguriță de pudră. De data aceasta, nu mai
este vorba de vreo algă ciudată cu miros/gust strident, ci am ales ceva mult
mai plăcut: pudra de cacao.
„Rețeta”
e extreeem de simplă. Am pus:
- un
pahar de lapte de migdale
- căpşuni
- o banană
- o linguriță
de pudră de cacao raw
În
blender toate, iar rezultatul e unul delicios din punctul meu de vedere. Există
păreri pro şi contra acestui ingredient, însă fiind recent descoperită, aş vrea
să mai experimentez una-alta. Nu vă gândiți că această pudră vă afectează
sănătatea, însa nu trebuie să exagerați când vine vorba de porții.
Cacao conţine antioxidanţi care ajută organismul să
scape de radicalii liberi care duc la celule deteriorate şi boli. Aceşti
antioxidanţi ajută, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.
De asemenea, flavonoidele protejează pereţii vaselor de sânge de la
deteriorare din cauza radicalilor liberi şi previn formarea cheagurilor de
sânge.
Un consum regulat de pudră de cacao poate contribui la
îmbunătățirea aspectului pielii şi la amânarea îmbătrânii. Antioxidanții
protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi şi grăbesc
regenerarea celulară.
Mie mi-a plăcut, cu siguranță am să-l mai fac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu