Blog cu pulpă

Blog cu pulpă

miercuri, aprilie 22, 2015

Strawberry Choco

Continui seria sucurilor la care adaug o linguriță de pudră. De data aceasta, nu mai este vorba de vreo algă ciudată cu miros/gust strident, ci am ales ceva mult mai plăcut: pudra de cacao.


„Rețeta” e extreeem de simplă. Am pus:
- un pahar de lapte de migdale
- căpşuni
- o banană
- o linguriță de pudră de cacao raw
În blender toate, iar rezultatul e unul delicios din punctul meu de vedere. Există păreri pro şi contra acestui ingredient, însă fiind recent descoperită, aş vrea să mai experimentez una-alta. Nu vă gândiți că această pudră vă afectează sănătatea, însa nu trebuie să exagerați când vine vorba de porții.

Cacao conţine antioxidanţi care ajută organismul să scape de radicalii liberi care duc la celule deteriorate şi boli. Aceşti antioxidanţi ajută, de asemenea, la prevenirea bolilor cardiovasculare.
De asemenea, flavonoidele protejează pereţii vaselor de sânge de la deteriorare din cauza radicalilor liberi şi previn formarea cheagurilor de sânge.
Un consum regulat de pudră de cacao poate contribui la îmbunătățirea aspectului pielii şi la amânarea îmbătrânii. Antioxidanții protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi şi grăbesc regenerarea celulară.


Mie mi-a plăcut, cu siguranță am să-l mai fac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu