Blog cu pulpă

Blog cu pulpă

miercuri, mai 27, 2015

Banana ice cream

La categoria deserturi sănătoase v-am arătat deja cum puteți face un tort raw delicios sau bomboane raw-vegane. Tot din fructe mai puteți face şi înghețată sau ceea ce se numeşte banana/nana ice cream. Şi e genul de înghețată pe care o puteți savura la micul dejun. Ce poate fi mai bun de atât?


Pentru o porție, eu am folosit:
- 2 banane coapte (cu cât sunt mai coapte, cu atât va ieşi mai dulce înghețata)
- câteva căpşuni
- o linguriță de cacao raw

Bananele le tăiați în bucăți şi le puneți (seara) în congelator. Dimineața tot ce trebuie să faceți e să amestecați, cu ajutorul robotului de bucătărie (cu lama în formă de „S”), căteva bucăți de banană cu lingurița de cacao, iar cantitatea rămasă cu căpşunile.

Cam aşa arată înghețata..

Eu am folosit căpşuni, însă le puteți înlocui cu orice alt fruct vă place. Mai trebuie să ştiți că „înghețata” se topeşte destul de repede, dar e atât de bună încât nu cred ca vor fi probleme cu acest aspect.

Rezultatul final arată şi mai bine întrucât am adăugat fructe proaspete, fulgi de cocos şi de migdale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu