La categoria
deserturi sănătoase v-am arătat deja cum puteți face un tort raw delicios sau bomboane raw-vegane. Tot din fructe mai puteți face şi înghețată sau ceea ce se
numeşte banana/nana ice cream. Şi e genul de înghețată pe care o puteți savura
la micul dejun. Ce poate fi mai bun de atât?
Pentru o porție, eu
am folosit:
- 2 banane coapte (cu
cât sunt mai coapte, cu atât va ieşi mai dulce înghețata)
- câteva căpşuni
- o linguriță de
cacao raw
Bananele le tăiați
în bucăți şi le puneți (seara) în congelator. Dimineața tot ce trebuie să
faceți e să amestecați, cu ajutorul robotului de bucătărie (cu lama în formă de
„S”), căteva bucăți de banană cu lingurița de cacao, iar cantitatea rămasă cu
căpşunile.
Cam aşa arată
înghețata..
Eu am folosit
căpşuni, însă le puteți înlocui cu orice alt fruct vă place. Mai trebuie să
ştiți că „înghețata” se topeşte destul de repede, dar e atât de bună încât nu
cred ca vor fi probleme cu acest aspect.
Rezultatul final
arată şi mai bine întrucât am adăugat fructe proaspete, fulgi de cocos şi de
migdale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu