Ce mai putem face cu fructele? V-am arătat
tortul raw, salata din pulpă de fructe, iar acum e timpul să vă mai arăt ceva
dulce.
Rețeta e extrem de simplă, rapidă, iar
rezultatul e unul delicios.
Pentru pregătirea acestor bomboane aveți nevoie de:
-250 gr. curmale fără sâmburi
-Nuci caju (migdale, nuci româneşti, nuci macadamia etc.)
-Pudră de cacao raw/scorțisoară/fulgi nucă de cocos/fulgi de migdale
-Semințe de chia/de susan
-250 gr. curmale fără sâmburi
-Nuci caju (migdale, nuci româneşti, nuci macadamia etc.)
-Pudră de cacao raw/scorțisoară/fulgi nucă de cocos/fulgi de migdale
-Semințe de chia/de susan
Tot ce aveți de făcut este să puneți în
robotul de bucătărie nucile caju (ori nucile pe care le-ați ales) şi să le amestecați
puțin pentru când sunt măruțite îndeajuns. Apoi adăugați şi curmalele, 1-2
lingurițe de pudră de cacao, scorțişoară, semințe de chia etc. Le amestecați,
din nou, pe toate. După ce ați terminat compoziția, luati câte puțin în mână şi
formați aceste bombonane. Le puteți lăsa aşa sau puteți sa le mai „tăvăliți”
puțin prin fulgi de cocos/migdale sau semințe de chia/susan ori chiar
scorțisoară/pudră de cacao.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu