Blog cu pulpă

Blog cu pulpă

miercuri, mai 20, 2015

Bomboane raw-vegane

Ce mai putem face cu fructele? V-am arătat tortul raw, salata din pulpă de fructe, iar acum e timpul să vă mai arăt ceva dulce.
Rețeta e extrem de simplă, rapidă, iar rezultatul e unul delicios.

Pentru pregătirea acestor bomboane aveți nevoie de:
-250 gr. curmale fără sâmburi
-Nuci caju (migdale, nuci româneşti, nuci macadamia etc.)
-Pudră de cacao raw/scorțisoară/fulgi nucă de cocos/fulgi de migdale
-Semințe de chia/de susan


Tot ce aveți de făcut este să puneți în robotul de bucătărie nucile caju (ori nucile pe care le-ați ales) şi să le amestecați puțin pentru când sunt măruțite îndeajuns. Apoi adăugați şi curmalele, 1-2 lingurițe de pudră de cacao, scorțişoară, semințe de chia etc. Le amestecați, din nou, pe toate. După ce ați terminat compoziția, luati câte puțin în mână şi formați aceste bombonane. Le puteți lăsa aşa sau puteți sa le mai „tăvăliți” puțin prin fulgi de cocos/migdale sau semințe de chia/susan ori chiar scorțisoară/pudră de cacao.

Trebuie să le lăsați cam 2h la frigider şi gata.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu